estudi genÈtic d'intolerÀnciEs ALIMENTARIES

Volem presentar un nou servei que tenim a NATURE ESTÈTICA CAMBRILS. Es diu Advanced Testlab 3d i el porta a terme el prestigiós laboratori 'European Genetics Institute', acreditat com a laboratori de diagnòstic genètic. Amb ell el que aconseguim és un estudi genètic detallat i precís de les intoleràncies alimentaries que poden causar problemes de salut.

Aquest estudi analitza les variants genètiques amb el fi de detectar aquestes molesties digestives, dermatològiques i també determinar por què li costa a una persona perdre pes. Potser, aquesta persona està ingerint un aliment que li produeix intolerància, i això pot causar l'efecte contrari al que es vol, que es baixar pes.

La realizació del test és molt senzilla. Són només tres passos:

1.- Agafar una mostra de saliva amb el kit adequat.

2.- Enviar les mostres a los laboratorios.

3.- Els experts genetistes analizarán l' ADN de la persona i en poc temps es rebran els resultats por correo electrònic con un diagnòstic adaptat a aquesta perdona.

A diferència d'altres tests que hi ha al mercat, aquest permet analitzar 500 aliments, mentre que el més habitual és d'uns 200. També, et permet saber si existeix intolerància al gluten, la lactosa i la glucosa. Tot això per saber si hi ha major o menor risc a tenir sobrepes o obesitat, la resposta del cos al exercici físic -quelcom que té molt a veure amb la genètica- i el metabolisme de la cafeína, que si és lent, pot generar risc a la hipertensió.

Gràcies a aquest nou servei, que ja està disponible al nostre centre, serà molt més senzill preparar una dieta adecuada i personalitzada a cada client, sabent quins aliments poden ser perjudicials o quins més beneficiosos pels objectius que es vulguin aconseguir. Així que, si vols perdre pes o fer qualsevol dieta per millorar el teu estat físic, aquest test és realment una molt bona opció.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CENTRE ESTETICA NATURE